Ellivuoren Hurja Lasketteluretki

Olimme Ellivuoressa 4An, 4Bn, 5An ja 5Bn kanssa laskettelemassa. Aluksi, kouluun sai tuoda omat lasketteluvälineet, ja jos ei tuonut, niitä sai lainattua Ellivuoresta. Mestari lasketteliat saivat heti mennä laskettelemaan, kun ensi kertalaiset menivät laskettelu kouluun, oppimaan pääasiat laskettelussa.

Ensin, menimme Ellivuoreen bussilla. Matka kesti tunnin, jonka takia kännykän käyttö bussissa oli sallittua. Kun pääsimme Ellivuoreen, saimme evääksi kurkku, kinkku, salaatti ja juusto sämpylän, sekä metsämansikka tripin. Saimme myös hissilipun. Itse sai tuoda omia eväitä ja rahaa, ostaa asioita Ellivuoren kahvilassa, jossa oli muun muassa: Munkkeja, limsaa ja suklaapatukoita.

Mäkiä oli MONIA!!! Noin kuusi, jos nyt ollaan tarkkoja. Mäet oli väritetty eri väreillä, riippuen kuinka haastavia ne olivat. Vihreät olivat erittäin helppoja, siniset olivat helppoja, punaiset olivat haastavia ja mustat… tai no musta oli erittäin haastava! Laskettelukoulu pidettiin vihreässä (erittäin helpossa) mäessä.

Noin klo 12, laskettelukoulu loppui ja sai mennä täyttämään mahaansa omien, Ellivuoren ja koulun eväillä. Noin klo 12:30, oli aika tulla takaisin laskettelemaan. Koko retki kesti 7 tuntia, mutta olimme Ellivuoressa noin 5 tuntia. Klo 13:30 aloitettiin laskettelutavaroitten palautus. Matka koululle kesti noin tunnin. Onneksi ketään ei ainakaan fyysisesti sattunut.

 

Kimi Faarpyöli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *